Tot de Kern - editie 2

Service timmerlieden in regio Zuid gaan digitaal
 
Een jaar of acht geleden gaf ‘onze’ Boris al aan dat hij graag meer wilde weten over een plek in de beheer- en onderhoudsorganisatie van toen nog BAM Utiliteitsbouw. Nu is hij één van de best uitgeruste service timmerlieden van onze afdeling: compleet met bus, telefoon en laptop gaat hij iedere dag op pad om bij diverse klanten storingen op te lossen en onderhoudstaken uit te voeren. 
 
Commerciële focus heeft in Oost geleid tot twee nieuwe projecten. Projecten die we al aan het ontwikkelen zijn en waar we overeenkomsten voor hebben gesloten. Op basis van Windpark Netteren hebben we met een aantal relaties gesproken die aangaven ons graag voor de total engineering en realisatie, alsmede voor de vergunningen, willen betrekken in hun ontwikkelingen. Dit op twee locaties in Nederland. De samenwerkingsovereenkomsten zijn daarvoor gesloten en de ontwikkeling van deze projecten is gestart. Door daar focus op te leggen en onze ervaring die we hebben opgedaan in andere succesvolle projecten te gebruiken, leidt dit tot nieuwe kansen en een mooie toekomst.
Het project Zaans Medisch Centrum is het eerste ziekenhuis in Nederland wat op basis van lean design principles en als DBMO-contract wordt gerealiseerd.
Schetsontwerp (SO) naar Voorlopig Ontwerp (VO) casco
 
Regio Noordwest - BAM is druk bezig met de integrale uitwerking van het circulaire Paviljoen van ABN AMRO, gesitueerd op de Zuidas in Amsterdam. De bouw van de kelder is gestart, terwijl de rest van het ontwerp nog niet af is.
 
Regio Zuidwest - Binnen de Technisch Beheer afdeling doen we met regelmaat aan cross selling zonder dat we ons daar bewust van zijn. Dat is positief en daar willen we dan ook meer vruchten
van plukken.