Vernieuwde BAM Safety website en BAM Safety blog

22 mei 2016 10:17

De website die hét platform was voor de communicatie over de Veiligheidsdag is volwassen geworden (zie www.bamsafety.eu). Omdat het eigenlijk iedere dag Veiligheidsdag is én omdat we ervan overtuigd zijn dat communicatie over veiligheid iets is dat dag-in-dag-uit noodzakelijk is. Omdat we ons immers dagelijks bewust moeten zijn van uitdagingen en risico’s.

Een website van en voor ons allemaal, over veilig werken, waarbij dat ene unieke moment (dit jaar op 11 oktober!) natuurlijk uitgebreid op de kaart wordt gezet. Vooralsnog eerst in het Engels; Nederlands en de  andere talen Duits en Frans worden zo snel mogelijk toegevoegd. Vanaf nu vind je het laatste BAM-veiligheidsnieuws op deze site: van benoemingen tot innovaties en van bijeenkomsten tot successen. Maar ook kennis en nieuws uit de bouwsector in het algemeen.

De vernieuwde site is een begin dat we blijvend zullen verbeteren. Meer details over de site kun je vinden in het laatste blog van Geert van der LInden, Corporate Safety Officer.
Klik op het plaatje om het blog te lezen.