Stem op BAM Bouw en Techniek!

1 september 2015 10:25
Stem ook!

De activiteiten van BAM Bouw en Techniek vallen ook op onder professionals in de markt. Dit resulteert in een tweetal nominaties.

De Accenture Innovation Awards: een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten. Met de Innovation Awards geeft Accenture bedrijven en organisaties de erkenning die zij verdienen. In Nederland gelanceerde concepten die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van innovatie en duurzaamheid én jonger zijn dan drie jaar komen hiervoor in aanmerking. BAM Bouw en Techniek neemt deel met de slimme toepassing van logistiek op een bouwproject (Smart Building Logistics).

De tweede nominatie is voor de KNX Professionals Award 2015, een publieksaward, uitgereikt aan kandidaten waaraan KNX Professionals een voorbeeld kunnen nemen. Het project Siemens Hoofdkantoor is hiervoor genomineerd.

Ben jij ook trots op onze nominaties? Stem dan op BAM Bouw en Techniek.

Smart Building Logistics
BAM Bouw en Techniek is met Smart Building Logistics (SBL) als innovatie genomineerd voor de Accenture Innovation Awards. Eén van de onderdelen is de publieksprijs waarin mensen support kunnen geven aan het concept. Hierbij de vraag om te steunen in onze effort bij het terugdringen van het aantal transportbewegingen in de bouw en het kosteloos verbeteren van de mobiliteit, veiligheid en luchtkwaliteit in het binnenstedelijk gebied. Stem op BAM - SBL.

KNX
BAM Bouw en Techniek is genomineerd voor de KNX Professionals Award 2015. Het Nederlandse hoofdkantoor van Siemens in Den Haag ondergaat momenteel een volledige casco-renovatie. Belangrijk doel van de renovatie is een opwaardering naar het uiterst duurzame LEED Gold-label. Voor KNX is daarbij een belangrijke rol weggelegd: het KNX-protocol regelt en stuurt de gebouwautomatisering van de E- en de W-installaties. Stem op BAM - KNX.