Schiphol brandveiligheid

12 juli 2016 16:34

Op vakantie gaan via Schiphol zal nooit meer hetzelfde zijn. Vanaf 1 juli 2016 heeft BAM Bouw en Techniek - Regio Noordwest de verantwoordelijkheid over de brandveiligheidsassets in de terminals.

Dit betekent dat we het onderhoud en modificaties uit gaan voeren voor o.a. de brandmeldinstallaties, sprinklers, blusgasinstallaties en diverse handblusmiddelen. De collega’s van BAM Bouw en Techniek - Fire Protection gaan het sprinklerdeel binnen dit contract voor haar rekening nemen.

Afgelopen week was het zover en kon er na een intensief tendertraject en bewogen nasleep, het onderhoudscontract worden ondertekend met Schiphol. De heer André van den Berg vanuit Schiphol Group en Nico Lamerichs namens BAM Bouw en Techniek hebben de samenwerking bezegeld met hun handtekening. De samenwerking werd bekrachtigd door het uitreiken van een echte veiligheidsbokaal.

Het team van perceel 10 onder aanvoering van Marcel de Groot en andere betrokkenen hebben een grootse prestatie geleverd. Zij hebben in een aanzienlijk verkorte implementatieperiode moeten zorgen dat we er zo goed als klaar voor staan. Het betreft hier de veiligheid van de terminals en half werk is geen optie.

Wij wensen het team, samen met onze klant en betrokken partijen een veilig en prettige samenwerking toe.

Voor meer informatie: Ahmed Mahmoud, Manager Beheer - Regio Noordwest.