Nieuwe benoemingen

1 september 2015 10:49

Wij zijn verheugd om te kunnen melden dat twee vacante functies zijn ingevuld, te weten:

  • Manager Tenderdesk BAM Bouw en Techniek
  • IT Business Partner BAM Bouw en Techniek

Dirk Moree is per 1 juni manager Tenderdesk voor Bouw en Techniek. Dirk was eerder werkzaam als advocaat bouw- en aanbestedingsrecht bij onder meer NautaDutilh, Pels Rijcken en – vanaf 2012 – voor BAM Infra. Daar was hij onder meer betrokken bij de Sluiskiltunnel, stadsbrug De Oversteek en Vopak Westpoort.

Als manager Tenderdesk gaat Dirk op een pragmatische manier de ‘stage gate’-procedure en ‘peer reviews’ op tenders organiseren. Het doel is om de slagingskans voor tenders te verhogen, tenderkosten te verlagen en projecten meer ‘in control’ te realiseren.

 

Per 3 augustus is Edwin Tuin gestart als de nieuwe a.i. IT Business Partner voor Bouw en Techniek. Edwin heeft ruim 20 jaar ervaring met organisatie- en ICT-transformatietrajecten als adviseur, interim- en programmamanager.

Hij heeft Informatiekunde gestudeerd, gewerkt bij Accenture, KPMG en Atos Consulting en is sinds 2010 zelfstandig interim manager. Edwin heeft zin in zijn nieuwe uitdaging bij BAM Bouw en Techniek om de informatievoorziening verder te versterken.