Nieuwe benoeming: Senior HR Business Partner BAM Bouw en Techniek

22 mei 2016 09:24

Per 1 april jl. is Eric Braat aangesteld als Senior HR Business Partner, en is binnen de directie van BAM Bouw en Techniek verantwoordelijk voor HR. Hij stuurt de HR Business Partners aan en is verantwoordelijk voor het HR beleid.

Eric draait al een aantal jaren mee bij BAM. In 2009 begon hij als HR manager bij BAM Techniek en was HR verantwoordelijk voor regio Midden en Fire Protection. Ook voor hem bracht Back in Shape de nodige veranderingen met zich mee, waardoor Eric de functie van HR Business Partner ging uitoefenen voor regio Midden, Fire Protection en Modulair Ontwikkelen en Bouwen.

Vanaf oktober 2015 is Eric even 'weg' geweest bij BAM Bouw en Techniek en heeft in die periode als projectmanager vanuit BAM Groep gewerkt waar hij verschillende landelijke HR projecten heeft begeleid.

Eric zal zich met zijn team de komende tijd bezighouden met verschillende HR uitdagingen. Zo is er al veel gebeurd in de samenvoeging van BAM Bouw en Techniek, maar we zijn er nog niet. Dit geldt ook voor HR. Denk hierbij aan het integreren en harmoniseren van HR regelingen, arbeidsvoorwaarden en systemen.

Verder ligt er een uitdaging in het optimaliseren van de HR dienstverlening binnen het gewijzigde HR model. Het streven is hierbij het verduidelijken van de rollen van HR specialisten (HR Services, recruitment etc.) en HR Business Partners voor management en alle medewerkers, zodat men snapt bij wie ze moeten zijn met HR vragen.

Eric is vader van drie kinderen en partner van Martine, en buiten werk en gezin ook regelmatig op de tennisbaan en op zijn mountainbike te vinden.

Wij wensen Eric heel veel succes en vooral veel plezier toe in zijn nieuwe functie.