Eerste uitgave 'Tot de Kern'

16 februari 2016 11:11
Hierbij de eerste uitgave van ‘Tot de Kern’. Een speciale nieuwsbrief van BAM Bouw en Techniek over het samengaan van BAM Techniek en BAM Utiliteitsbouw. Hiervoor zijn in 2015 zes kerninitiatieven gestart. 
 
Graag houden we jou op de hoogte van de voortgang die de werkgroepen maken en van de implementatie van de quick wins, in de regio’s en bij de marktspecialismen. 
 
Het bedenken van een nieuwe aanpak, verbeterde processen en geïntegreerde werkwijzen is mooi: het heeft pas toegevoegde waarde als we ook conform werken. Elkaar vertellen ‘wat we doen’, ‘welke initiatieven er lopen’ en ‘waarom’ is hierbij essentieel. 
 

Het werkt gewoon om goede voorbeelden met elkaar te delen. Dan leren we van elkaar en kunnen we snel tot resultaat komen.
 
Veranderen gaat nooit vanzelf. Om van de integratie van Utiliteitsbouw en Techniek een succes te maken, hebben we ieders inzet nodig. We willen in ‘Tot de kern’ niet alleen succesverhalen vertellen, maar je ook meenemen in de zoektocht naar een vernieuwd, verbeterd en integraal BAM Bouw en Techniek. In deze eerste uitgave presenteren we de stand van zaken van de zes kerninitiatieven. 
 
 

‘Het gaat niet om het zetten van grote stappen. Het doel bereiken we door het zetten van kleine, meetbare, succesvolle stappen.' Jaap Hazeleger.

 
Graag nodig ik je uit te reageren op de artikelen. Als je een idee, vraag of opmerking hebt over deze nieuwsbrief, of op andere wijze een bijdrage wilt leveren aan dit verandertraject reageer dan op Yammer. Telefonisch ben ik bereikbaar op (06) 524 421 01 of  per mail geert.fiolet@bam.nl.
 
Geert Fiolet
Change manager