BAM neemt deel aan Pride Canal Parade

30 juni 2016 10:04

BAM heeft een primeur! Als eerste bouwbedrijf ooit nemen wij zaterdag 6 augustus deel aan de Pride Canal Parade (onderdeel van de Amsterdam Gay Pride) in Amsterdam.

Samen met Arcadis, Shell, Rijkswaterstaat en Schiphol varen we mee in de parade op een gezamenlijke boot. Dit doen we onder het motto ‘Building Diversity’. Met onze deelname laten we nogmaals zien hoe belangrijk wij diversiteit binnen onze organisatie vinden.

Het is een enorm leuk event en het leuke is dat jij mee kan doen! We hebben namelijk plaatsen te vergeven op de boot. Naast de boot is er gelijktijdig ook ‘on-shore-feest’ bij café Pieper aan de Prinsengracht. Ook hiervoor zijn plaatsen beschikbaar.

Iedereen is welkom: hetero/homo/bi/man/vrouw/jong/oud/whatever. Dus lijkt het je leuk om mee te varen en/of feesten, stuur dan een mailtje naar niels.scholten@bam.nl om je aan te melden.
Helaas is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Wanneer er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn, zullen we daarom overgaan tot loting. Wacht niet te lang met je aanmelding, want op 8 juli vindt de loting plaats.