Artikelen

1 september 2015
Change team BAM Bouw en Techniek

We gaan verder op de weg die we zijn ingeslagen, waarbij Consultancybureau Bain haar taken heeft overgedragen aan twee BAM-collega’s: Dorien Staal en Bart Sigger. Dorien en Bart gaan de samenhang tussen de gepresenteerde initiatieven coördineren.

1 september 2015

De nieuw gevormde organisatie BAM Bouw en Vastgoed heeft een grote taak om al haar stafafdelingen en ondersteunende activiteiten opnieuw in te richten. Het vormen van één Financial Shared Service Centre (FSSC) voor alle debiteuren, crediteuren, grootboek en urenregistratie is één van de speerpunten. Je kunt je voorstellen dat bestaande processen moeten worden vergeleken, keuzes worden gemaakt en nieuwe voorstellen worden gedaan. Ook tijdens deze verbouwing is de winkel gewoon open. Dat is wellicht nog wel de grootste uitdaging!

1 september 2015
Visualisatietechniek toegepast op Zwembad De Fluit

Tegenwoordig is een 3D-visualisatie niet meer weg te denken in het ontwerpproces. ‘Gemaakte ontwerpen krijgen kracht en onderbouwing door het maken van visualisaties. De wervende kracht van visualisaties of animaties is in feite het verleiden en daarmee ook het verkopen van een ontwerp’, legt Bram Hommen van A&E Architecten uit. Het biedt de klant, overheidsinstantie of omwonenden een helder beeld en uitleg van het plan. 

1 september 2015

Recent heeft BAM Bouw en Techniek weer prachtige projecten verworven. Hierbij een tipje van de sluier van de projecten Dunea en Hornbach.

1 september 2015

Wij zijn verheugd om te kunnen melden dat twee vacante functies zijn ingevuld, te weten:

  • Manager Tenderdesk BAM Bouw en Techniek
  • IT Business Partner BAM Bouw en Techniek
1 september 2015
Grootste fietsenstalling ter wereld

Op 5 augustus jl. is het hoogste punt van de grootste fietsenstalling ter wereld bereikt. Het dak van de drielaagse stalling is meteen de vloer van het nieuwe Stationsplein. Dit plein komt tussen Hoog Catharijne en Utrecht Centraal in te liggen. Hieronder de fietsenstalling met ruimte voor 12.500 fietsen. Het eerste deel van de stalling zal in 2016 open gaan. De totale oplevering van de stalling is volgens planning in 2018.

1 september 2015

Dit jaar zal de Worldwide BAM Safety Day plaatsvinden op dinsdag 13 oktober 2015. Het thema van 2015: In Shape to Start.

1 september 2015
Stem ook!

De activiteiten van BAM Bouw en Techniek vallen ook op onder professionals in de markt. Dit resulteert in een tweetal nominaties.

De Accenture Innovation Awards: een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten. Met de Innovation Awards geeft Accenture bedrijven en organisaties de erkenning die zij verdienen. In Nederland gelanceerde concepten die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van innovatie en duurzaamheid én jonger zijn dan drie jaar komen hiervoor in aanmerking. BAM Bouw en Techniek neemt deel met de slimme toepassing van logistiek op een bouwproject (Smart Building Logistics).

De tweede nominatie is voor de KNX Professionals Award 2015, een publieksaward, uitgereikt aan kandidaten waaraan KNX Professionals een voorbeeld kunnen nemen. Het project Siemens Hoofdkantoor is hiervoor genomineerd.

Ben jij ook trots op onze nominaties? Stem dan op BAM Bouw en Techniek.

1 september 2015
Henk Bol

Nu de bouwvakantie weer achter ons ligt en deze week alle scholen weer zijn begonnen, is het belangrijk om ons weer snel te richten op het verder integreren en rendabel maken van ons bedrijf.

En dit is hard nodig! Wij zullen met elkaar flink de schouders eronder moeten zetten om mee te komen met de eisen en wensen vanuit de markt. Natuurlijk om onze aandeelhouders tevreden te houden, maar bovenal om onze eigen werkgelegenheid zeker te stellen.