Artikelen

3 juli 2015

Opdrachtgever Proteion benaderde BAM Bouw en Techniek voor de renovatie van een bouwdeel van het gebouw RCG in Roermond. BAM heeft voor de installaties de voorkeur gekregen. Het project omvat de renovatie van bouwdeel Pollart, onderdeel van Zorgcentrum RCG van Proteion. In de nieuwe situatie zullen 72 appartementen worden gerealiseerd met een totale aanneemsom (installaties) van € 1,7 miljoen. Marnix van Lit, Engineer uit Regio Zuid, vertelt hoe zij de projectverwerving hebben aangepakt.

3 juli 2015

Na het werk veilig en gezond naar huis. Dat willen wij toch allemaal? Het lijkt logisch om je werk veilig uit te voeren. De beleving van iedereen, in het omgaan met veiligheid en gezondheid, moet daarbij kloppen. Om dit te kunnen meten is de Safety Awareness Audit (SAA) door BAM ontwikkeld. Dit systeem is afgeleid van de OHSAS 18001 norm.

Vorige week vond het eerste deel van de SAA binnen BAM Bouw en Techniek plaats in Regio Noord en Oost. Wij vinden het belangrijk om de eerste bevindingen met jullie te delen.

3 juli 2015

Wij zijn verheugd om te kunnen melden dat drie vacante functies zijn ingevuld, te weten:

  • Managing director BAM Bouw en Vastgoed
  • Manager Tenderbureau BAM Bouw en Techniek
  • Directeur Grote Projecten BAM Bouw en Techniek
2 juli 2015

Op donderdag 25 juni zijn de regiomanagementteams en staf van BAM Bouw en Techniek bij elkaar gekomen. Dit was een mijlpaal in de integratie van BAM Bouw en Vastgoed en een belangrijke avond voor de richting die BAM Bouw en Techniek gaat nemen. ‘Wij vinden het belangrijk om de inhoud van deze avond met alle werknemers van BAM Bouw en Techniek te delen’, vertelt Henk Bol de volgende dag. Hierbij het verslag van deze avond met een aansprekende film (zie meer informatie).

2 juli 2015

Om de positie en het imago van BAM Bouw en Techniek te versterken gaan we naar de markt met één merk, één verhaal en één gezicht. De nieuwe slogan ‘Onze wereld vraagt erom.’ is klaar om bekend gemaakt te worden.

2 juli 2015

De Corporate Dienst van RWS heeft BAM AAM opdracht gegeven voor het uitvoeren van groot onderhoud aan de vuurtoren van Marken,  beter bekend als het ‘Paard van Marken’. De vuurtoren heeft een mooie geschiedenis en de onderhoudswerkzaamheden zijn dusdanig specifiek dat samenwerking met Schakel en Schrale is gezocht.

2 juli 2015
The Student Hotel Eindhoven

In Eindhoven bouwt BAM momenteel aan het vijfde The Student Hotel in Nederland. Een uniek concept waar iedereen welkom is. Om de uitstekende samenwerking kracht bij te zetten, biedt The Student Hotel ons een speciale aanbieding om alle medewerkers van BAM het concept zelf te laten ervaren.
Verblijf in een van de Design Boutique hotels in Rotterdam of Den Haag en maak gebruik van maar liefst 20% korting op je overnachting!