Artikelen

2 juni 2015

We zijn inmiddels al een maand BAM Bouw en Techniek. Regio’s zijn samengevoegd, verhuizingen zijn zo goed als voldaan en er wordt druk gewerkt aan het integreren van processen en systemen. In deze nieuwsbrief zal ingegaan worden op Modulair Ontwikkelen en Bouwen, Groeien in Beheer en Onderhoud, ICT en zal er gewezen worden op een overzicht van arbeidsmogelijkheden bij BAM.

1 juni 2015

De laatste tijd is de organisatie flink in beweging. De ICT-organisatie heeft te maken met Back in Shape. Daarnaast loopt het project Phoenix, waarbij ICT gecentraliseerd wordt. Bovenstaande heeft uiteraard invloed op de personele bezetting, op de werkzaamheden en op de organisatie van processen. ‘De gewijzigde ICT-organisatie is niet alleen lastig voor gebruikers, maar het is voor de medewerkers ICT soms ook zoeken naar de bekende speld, vertelt Bas de Wit, teamleider functioneel beheer’. 

1 juni 2015

BAM Bouw en Techniek doet op 13 juni a.s. op diverse projecten mee aan 'Dag van de Bouw'. Om dit ook te kunnen promoten onder de collega’s, vrienden en andere belangstellenden is van ieder project een event op Facebook gemaakt. Iedereen kan dit delen en vrienden uitnodigen. Natuurlijk hopen we op veel aanmeldingen.

1 juni 2015

Vorig jaar was het een hot item: “GIBO” (Groeien in beheer en onderhoud). Eén van de speerpunten van zowel Bouw als Techniek. Het programma bestond uit het afbakenen van kaders en het inrichten van processen en systemen. Hoe gaat het nu met de groei in beheer en onderhoud? We vroegen het Eelke Stellingwerf en Ed Blom, toenmalig programmamanager en nu manager Beheer en Onderhoud bij Regio Zuid respectievelijk Regio Midden.

1 juni 2015

In deze tijd vindt niet iedereen het vanzelfsprekend dat BAM vacatures heeft. Deze zijn er wel degelijk. Op bepaalde plekken zien we juíst vanwege de herstructurering van afdelingen en herindeling van werkzaamheden, het aantal vacatures groeien.

1 juni 2015

Op de hoek van het Korte Voorhout en Smidsplein in de Haagse binnenstad realiseert 'Poort van Den Haag' in een Publiek Private Samenwerking (PPS) de nieuwe huisvesting voor De Hoge Raad Der Nederlanden. Het omvat het ontwerpen, bouwen, inrichten, leveren van facilitaire diensten, onderhouden, financieren en ter beschikking stellen van een nieuw kantoor- en gerechtsgebouw. Het pand wordt gerealiseerd in de historische Haagse binnenstad aan de Korte Voorhout. De Hoge Raad is tevens een van de eerste projecten van BAM Bouw en Techniek waar het concept distributiebaan wordt toegepast.

1 juni 2015

Met het samengaan van BAM Utiliteitsbouw en BAM Techniek in een nieuwe organisatie zijn ook de social media kanalen van beide bedrijven onder de vlag van BAM Bouw en Techniek gebracht. Het samenvoegen van accounts is veelal niet mogelijk. De Twitter en LinkedIn kanalen met de meeste updates, interacties, volgers en verbonden medewerkers hebben we omgebouwd naar BAM Bouw en Techniek.