Artikelen

1 mei 2015

De officesjablonen zijn ook lokaal beschikbaar voor Microsoft Word. Volg deze stappen om deze ook lokaal beschikbaar te krijgen.

1 mei 2015

Vanaf vandaag worden de officesjablonen voor BAM Bouw en Techniek centraal beschikbaar gesteld. De BAM-sjablonen voor een brief, etiket, rapport e.d. vind je door de volgende stappen te doorlopen: 

1 mei 2015

Een uniforme huisstijl zorgt voor de visuele identiteit van BAM Bouw en Techniek. Op dit moment is de nieuwe identiteit van ons bedrijf nog niet ingevuld. Vanuit het directieteam is een werkgroep actief met de gewenste positionering, het maken van een doelgroepanalyse en beschrijven wat het gewenste imago is dat BAM Bouw en Techniek wil uitdragen.

1 mei 2015

Je wordt verzocht om per direct je e-mailonderschrift opnieuw in te stellen. Dit is de enige juiste autohandtekening. In de bijlage tref je de specifieke procedure autohandtekening voor jouw regio/marktspecialisme aan.

1 mei 2015

Vanaf vandaag heb je een nieuw e-mailadres (zie hiervoor de e-mail).

1 mei 2015

Hieronder zijn twee voorbeeldteksten weergegeven voor de afwezigheidsassistent.

1 mei 2015

Vanaf vandaag hebben alle BAM Bouw en Techniek medewerkers een e-mailadres met de extensie @bam.nl

1 mei 2015

Vanaf vandaag nemen we de telefoon uniform op namens BAM Bouw en Techniek.

1 mei 2015

Voor BAM Bouw en Techniek wordt het BAM-logo gehanteerd zonder verdere benamingen. Onder andere briefpapier en de bedrijfsauto’s zijn ook alleen voorzien van het algemene BAM-logo.

1 mei 2015

BAM Bouw en Techniek kan op vele wijzen geschreven worden. Er is maar één manier die correct is.

1 mei 2015

Zoals aangekondigd in de nieuwsbrief van maandag 20 april jl., werk je vanaf vandaag officieel bij BAM Bouw en Techniek bv. Een nieuwe naam en wellicht heb je ook een nieuwe functie. Wat is er allemaal aan te passen en op welke manier kun je die gegevens het beste doorvoeren? Deze nieuwsbrief geeft hier antwoord op.